Betingelser

Generelle betingelser

Når du booker en tid hos SSKIN COPENHAGEN, så beder vi dig bekræfte vores betingelser, afbudspolitik samt give dit samtykke til behandling af persondata.

Ved at booke tiden hos SSKIN COPENHAGEN har du tilmed bekræftet at du overholder de betingelser som er beskrevet i dette afsnit samt under hver enkelt behandlings beskrivelse her på hjemmesiden, og som ligeledes er gengivet i vores bookingsystem.

Vi henviser særligt til de begrænsninger, der kan udelukke dig fra at få en bestemt behandling og disse beskrives i detaljer under hver enkelt behandlings beskrivelse her på hjemmesiden samt i bookingsystemet.   

Hvis disse ikke overholdes, vil du blive opkrævet 100% af behandlingens pris. Vi forbeholder os desuden retten til at nægte at behandle dig, hvis betingelserne ikke er opfyldt, og opkrævningen vil gælde uanset at behandlingen ikke kan gennemføres.

Ved at gennemføre en booking, accepterer du desuden at modtage både e-mail og SMS fra SSKIN COPENHAGEN vedrørende din behandling.

SSKIN COPENHAGEN refunderer ikke beløb efter endt behandling, ligesom et afbrudt forløb (uanset årsag) er på eget ansvar.

Har du yderligere spørgsmål til vores forretningsbetingelser er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail, telefon eller via Instagram.

Afbudspolitik

Alle afbud skal ske via linket fra den bekræftelsesmail som du modtager efter booking før at afbuddet anses for at være gyldigt. Husk at tjekke spam/uønsket mail indbakkerne, og hvis ikke du har modtaget mailen bedes du kontakte os direkte pr. mail, telefon eller via Instagram.

Aflysningen er kun gældende hvis vi har kvitteret med en bekræftelse på at tiden er slettet.

Hvis der aflyses mindre end 24 timer inden behandling vil du blive opkrævet 100% af behandlingens pris. Det samme gælder ved udeblivelse og sygdom. Der vil ske opkrævning via faktura pr. mail, og hvis betalingen ikke overholdes, vil sagen blive videresendt til inkasso.

Betaling

Der tages imod Kortbetaling og Mobilepay i klinikken.