Vision 

& identitet

"If you are working on something really exciting that you really care about, you don’t have to be pushed, your VISION will pull you"

SSKIN COPENHAGEN er et skønhedsunivers, der er skabt af meget passionerede og ambitiøse artister. Hos SSKIN COPENHAGEN er vi fans af skønhed, der ser naturligt ud og vi oplever, at de bedste resultater er de resultater, der skaber tvivl hos en forbipasserende om hvorvidt din skønhedsforbedring er noget som du er født med.

“We like to talk about things that are taboo, because it makes them not taboo anymore”

Vi leder altid ivrigt efter nye behandlingsmetoder, nye trends, nye skønhedsidealer og endda gamle, som vi kan genopfinde. Vi er besat af skønhed – uanset om det er ægte eller fake – og vores førsteprioritet er at få dig til at føle dig smuk.

“So please, help us break that the glass ceiling”

SSKIN COPENHAGEN er et sted, hvor du skal føle dig tryg ved at dele lige det du ønsker at opnå. Vi forstår, at skønhed betyder forskellige ting for forskellige mennesker, og i sidste ende er forandringer til din krop en meget privat og intim beslutning. Vi er stærke og selvsikre kvinder, og vi ønsker, at du skal være den stærkeste og mest selvsikre version af dig selv.

“But with great power, comes great responsibility”

Vi vil gerne hjælpe dig med at nå dine skønhedsmål, men du kan stole på, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi vil hellere sige nej til udføre en behandling, hvis vi på forhånd ved, at det ikke vil give dig et ønsket resultat. Det er vores opgave ikke kun at være dygtige kunstnere, men også at være sande skønhedsambassadører.

Det er kliché at tale om, hvordan samfundsidealer om at leve op til perfektion kan skabe usikkerhed, knuste drømme og direkte grimme resultater… men det er sandt. Vi ser det hele tiden. Klienter, der er blevet lovet hele verdenen, men deres tidligere behandlere kunne ikke indfri forventningerne. Vi ønsker ikke nogen del i dette! 

Vi bruger vores mange års erfaring samt det brede udvalg af behandlinger, der tilbydes i klinikken til at imødekomme dine behov – uden løgnene eller de falske løfter.

SSKINs VISION

Alt i alt er vores mission at hjælpe vores kunder med at føle sig godt tilpas i deres eget SSKIN. Og du kan altid forvente, at vi bruger de bedste og mest rigtige skønhedsteknikker for at skabe de resultater som du ønsker. Vi vil altid holde os til de højeste standarder af kvalitet samt hygiejne, fordi vi ser os selv som ansvarlige for din sundhed og sikkerhed .  

SSKIN

COPENHAGEN